Groen advies


Een ieder die advies zoekt over groot groen of landscaping is bij Curatio Landscaping in goede handen. Of het nu gaat om het aanleg van een nieuw project, duurzaam beheer van groen of verbetering van bestaand groen, onze adviseurs, ontwerpers en vakmensen staan voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we welke processen wanneer uitgevoerd moeten worden. En met elk proces denken we met u mee.

Van ontwerp tot beheer

Uw idee word werkelijkheid door middel van onze persoonlijke maar daadkrachtige aanpak. Heeft u al aspecten omtrent het ontwerp afgewogen of zoekt u nog naar juiste vormen? Wij kunnen u helpen met het verzorgen van een ontwerp op maat. Heeft u afdeling al een ontwerp en gaat het om de realisatie? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn.

Ontwerp

Onze tuinarchitecten weten wat voor landscaping belangrijk is. Tijdens het advies en ontwerptraject wordt samen overlegt wat belangrijk is voor uw locatie. Dit resulteert in een op maat gemaakt ontwerp waarin wij ons richten op kwaliteit, duurzaamheid en beleving.
Met een doordacht ontwerp en bewezen vakmanschap kunnen wij de beheerskosten beperken. Hierdoor denken wij na aanleg ook aan u. Aan het eindresultaat ziet u het niet af, wel in de besteding uitgaven. Zo denken wij ook toekomstgericht.
Voor zowel bedrijfstuinen als recreatieparken en instellingen zijn wij uw sterke partner om uw locatie zowel uniek als beleefbaar te maken.