Interieurbeplanting

Of je nu je woning, kantoor of bedrijfspand wil inrichten, interieurbeplanting is veelzijdig en op vele manieren toepasbaar.
Tegenwoordig zijn planten binnenin een gebouw niet meer weg te denken. Het is onderdeel van het interieur (interieurbeplanting) en draagt bij aan een positief effect op de gezondheid. Groen is en wordt steeds belangrijker en zorgt voor een aangename werkomgeving.

Planten op kantoor brengen niet alleen sfeer en kleur maar verbeteren ook het binnenklimaat.
De mogelijkheden binnen interieurbeplanting zijn zeer divers en de ontwikkelingen staan niet stil. Zo kunt u denken aan planten voor op kantoor, groene wanden, mos wanden/schilderijen en kunstplanten.

Planten op kantoor verbeteren de luchtkwaliteit, akoestiek, stimuleren productiviteit en verminderen stress.
Kijk wat planten voor uw bedrijf kunnen doen.

Planten kunnen niet overal staan. Licht, luchtvochtigheid en temperatuur zijn voor de plant van belang om optimaal te kunnen groeien.
Bij een bezoek aan uw bedrijf kijken wij naar de omstandigheden binnen uw bedrijf en luisteren naar uw wensen.
Curatio zorgt voor een gedegen onderzoek en een onderbouwt advies. Wij leveren een ruim assortiment aan interieurbeplanting passend bij uw bedrijf. Tevens kunnen wij het onderhoud verzorgen van de beplanting binnen uw bedrijf .

Curatio maakt gebruik van sensoren (bluetooth) om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de klimatologische omstandigheden binnen uw bedrijf.

Heeft u vragen over interieurbeplanting voor uw bedrijf of bij u thuis?  Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.