Over ons

Van nieuwe tuinen aanleggen tot het onderhouden van het openbaar groen. Van het beheren van monumentale tuinen en parken tot grondverzet in de weg- en waterbouw. En van het aanleggen of vervangen van beplantingsvakken tot het bestrijden van eikenprocessierupsen.

Alles wat met grond en groen te maken heeft, doen we bij Curatio Landscaping graag en goed. Gemeentes, provincies, waterschappen, infra- en andere bedrijven weten hun weg naar ons dan ook goed te vinden.

Groenvoorziening in openbare ruimte, bedrijfsterreinen én particuliere tuinen

Ook als u uw tuin wilt laten aanleggen, renoveren of onderhouden, zijn wij u graag van dienst. Daarvoor staan onze collega’s van Hoveniersbedrijf Curatio voor u klaar. Curatio en Curatio Landscaping zijn onlangs samengegaan, omdat we elkaar perfect aanvullen. Curatio richt zich op particuliere tuinen, Curatio Landscaping is gespecialiseerd in de openbare ruimte en bedrijfsterreinen. Samen hebben we specifieke kennis voor iedere uitdaging in tuinen en de openbare groenvoorziening.

Op de website van Curatio ziet u wat zij precies voor uw tuin kunnen betekenen.

Totaalpakket gericht op uw wensen

Wij bieden een totaalpakket van diensten aan. Van grondverzet en bestrating tot onderhoud van bedrijfsterreinen en openbaar groen. En van het bestrijden van eikenprocessierupsen tot bomen rooien. Ook zijn wij aangesloten bij de Vereniging van Erfgoedhoveniers.

Curatio Landscaping heel dynamisch bedrijf. Heel oplossingsgericht, meedenken met opdrachtgever. Door deze veelzijdigheid kunnen wij onze dienstverlening precies afstemmen op uw specifieke wensen. Een onderhoudsabonnement, flexibele inhuur, uitbesteden van complete projecten… het is allemaal mogelijk.

Hoveniersbedrijf in Drenthe

Curatio Landscaping en Hoveniersbedrijf Curatio zijn gevestigd in Dalen. Een mooie uitvalsbasis voor projecten in Drenthe, Friesland, Groningen en Overijssel. Wilt u ons inschakelen voor het onderhoud van het groen in de openbare ruimte in een van deze provincies, of heeft u een bedrijfsterrein dat u wilt laten onderhouden? Neem dan contact met ons op. Wij zij u graag van dienst.