Visie

Onze visie is om een duurzame integrale dienstverlening te leveren omtrent de aanleg en verzorging van groenvoorziening, boomverzorging en terreinbeheer.

Het doel is om hierbij persoonlijk te werk te gaan en om in samenspraak met de opdrachtgever kwalitatief maatwerk te leveren.
Door de brede kijk en het uitgebreide dienstenpakket, is Curatio Landscaping sterk in het vertalen van wensen voor alles wat met groenvoorzieningen en onderhoud te maken heeft.

Zaken als budget, ontwerp, gebruikers- en milieuvriendelijkheid, veiligheid, duurzaamheid en de nieuwste trends uit de branche hebben de focus bij de opdrachten die Curatio Landscaping voor de opdrachtgever uitvoert.

Creativiteit, vakmanschap en kennis van de meest recente en innovatieve technieken stellen de hoveniers van Curatio Landscaping in staat om hoogwaardige kwaliteit te produceren.

Daarnaast hecht Curatio Landscaping veel waarde aan kennisoverdracht en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarom draagt wij regelmatig vrijwillig een steentje bij bij de realisatie van sociale projecten in Dalen en omstreken, het onderhoud van publiekelijk groen en staat Curatio Landscaping geregistreerd als een erkend leerbedrijf.

De dienstverlening van Curatio Landscaping is inzichtelijk, transparant en flexibel en levert een werkelijke bijdrage aan de realisatie de wensen van de opdrachtgever. Door het volgen van ontwikkelingen in de branche en het investeren in de eigen ontwikkeling is het bedrijf van Joost Timmer in staat om in te spelen op veranderingen in de huidige markt en om aan de wensen van de opdrachtgever te kunnen voldoen.